Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

dilluns, 13 de desembre del 2010

Concerts de Nadal al Palau Maricel


Ara que el mes de desembre ha començat, la celebració de les Festes de Nadal ja està present en els nostres pensaments. Com cada any, el Consorci del Patrimoni de Sitges participa activament en els actes d’aquests dies tan entranyables que conviden a reunir-se amb la família i els amics. Per aquest motiu, s’han organitzat una sèrie de concerts al Saló d’Or del Palau Maricel, amb algunes propostes musicals conegudes pel públic que va assistir a les activitats de la campanya d’estiu i que van tenir una gran acceptació.

Per una banda, Alejandro Pérez Gracia tornarà a oferir un magnífic Concert de guitarra espanyola, un recorregut per les composicions més belles de la música espanyola, com ara Asturias d’Isaac Albéniz, Recuerdos de la Alhambra de Francesc  Tàrrega o La Flauta Mágica, de Fernando Sor, entre d’altres.
Per l’altra, Rigoletto serà el protagonista d’una història d’enganys, amors i venjances que els integrants d’Operaílica representaran a través de la magnífica obra escrita per Giuseppe Verdi.
I com a novetat, els components del grup Retrio han preparat un concert ben especial, Nadales i jazz, on les cançons de Nadal de tota la vida sonaran amb un ritme diferent: Ara ve Nadal; Fum, fum, fum; El noi de la mare o Les dotze van tocant.
Les entrades es poden adquirir per endavant al Museu Romàntic o realitzant una reserva prèvia per telèfon.


CONCERTS DE NADAL. SALÓ D’OR. PALAU MARICEL

16 DE DESEMBRE, 20H
Nadales i jazz, a càrrec de Retrio
Preu: 10,00 euros

18 DE DESEMBRE, 20H
Rigoletto, de Giuseppe Verdi, a càrrec
d'Operaílica
Preu: 15,00 euros

29 DE DESEMBRE, 20H
Concert de guitarra espanyola, a càrrec
d'Alejandro Pérez Gracia
Preu: 10,00 euros

Consorci del Patrimoni de Sitges

INFORMACIÓ I RESERVES:
93.894.03.64 / 93.894.29.69

COMPRA D'ENTRADES:
Museu Romàntic
Sant Gaudenci, 1
08870 Sitges