Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

dilluns, 4 de juliol del 2011

Visita guiada a la Fundació Stämpfli Art Contemporani



El passat 16 d’abril es va inaugurar la primera exposició de la Fundació Stämpfli – Art Contemporani, amb els treballs de trenta-cinc artistes. Les obres reflecteixen les tendències artístiques de la segona meitat del segle xx.
La Fundació es pot visitar de divendres a diumenge, en el mateix horari de museus i en els 300 m2 d’exposició es poden veure un total de trenta-set obres d’autors de gran renom internacional com  Erro, Gérard Fromanger, Daniel Dezeuze, Jacques Monory, Antonio Segui o Vladimir Velickovic i del materix Peter Stämpfli.
El Consorci Patrimoni Sitges, ens encarregat de la gestió de l’equipament, ha organitzat una visita guiada per al públic en general el proper dissabte 9 de juliol, a les 19 hores. L’assistència és gratuïa però es necessari realitzar una reserva prèvia al telèfon 93 894 29 69.

Consorci del Patrimoni de Sitges
Visita guiada a la Fundació Stämpfli – Art Contemporani
9 de juliol, 19 hores
Reserva prèvia: 93 894 29 69
Aforament limitat