Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

dissabte, 23 de gener del 2010

Ja hem inaugurat el nou blog de Servei Pedagògic

El Servei Pedagògic del Consorci del Patrimoni de Sitges us convida a visitar aquest blog. Volem que serveixi per informar-vos puntualment de les novetats que s’aniran succeint en aquesta nova etapa que comença a principis del 2010 amb l’inici de la tan necessària restauració i remodelació de dos dels nostres museus: el Cau Ferrat i el Maricel.

Aquest projecte ha d’assegurar per fi, unes òptimes condicions de conservació i seguretat del nostre patrimoni i dels nostres visitants, així com l’ampliació de serveis i funcions bàsics per a l’acompliment de la normativa de la Llei de Museus de la que ens agrada destacar el fet de posar fi a l’exclusió d’una part important dels usuaris als que l’accés als museus els hi era vetat a causa de les barreres arquitectòniques..
Volem però seguir oberts i continuar mostrant i donant a conèixer el nostre important patrimoni. En aquesta línia, “Obert per obres” serà doncs el nom del projecte que al llarg dels propers anys aixoplugarà el ventall d’exposicions, activitats culturals, treballs d’investigació, restauració etc. de les que el Consorci del Patrimoni de Sitges, des d’aquest espai, vol mantenir-vos informats i fer-vos-en partícips.
Eines com aquesta, i d’altres que vindran, ens permeten seguir oberts, perquè si bé els museus romandran tancats temporalment, de portes endins treballarem més que mai, per tal què continueu gaudint dels tresors que guardem, amb la voluntat de comptar amb la vostra complicitat.