Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

dimecres, 27 de gener del 2010

Nou espai: La Peça del Mes

La Peça del Mes és una de les iniciatives de difusió amb més tradició del Consorci del Patrimoni de Sitges. Va néixer l’any 1998, amb la doble voluntat d’aprofundir en el coneixement d’aquelles obres més emblemàtiques i importants de les col·leccions i la de singularitzar aquelles que, a voltes, passen desapercebudes per la condensació del conjunt de peces o la rellevància de les altres.
Els estudis es van anar editant, en forma de fitxes col·leccionables, fins el mes de desembre de 2006. Ara, a l’espera d’una nova edició en forma de revista bianual, de les Peces del Mes que s’han anant presentat al llarg dels darrers anys, aprofitem aquest marc, per posar aquests treballs d’investigació a la vostra disposició. D'aquesta manera, hom intenta facilitar, un cop més, l'accés de tothom a la informació relativa a les nostres propostes, continguts, activitats, etc.