Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 28 de maig del 2010

SORTIDA CULTURAL: "Les reserves del MNAC" 17 i 18/09/2010



Amb motiu del 75è aniversari del MNAC, el Consorci del Patrimoni de Sitges us proposa aprofitar la magnífica oportunitat que ofereix el Museu Nacional d'Art de Catalunya per veure allò què normalment no es veu d’un museu i que conté tresors de vegades tan sorprenents i gratificants com les mateixes col·leccions exposades. Però també serveix per veure com els museus no només exposen sinó també tenen cura de moltes obres d’art que es troben habitualment amagades als ulls dels visitant. Tot plegat, una manera diferent de veure un museu i aprendre de la tasca, de vegades no reconeguda del personal tècnic dels museus.
Degut a les necessàries mesures de seguretat en aquest tipus de visita, cal fer la reserva amb molt de temps, per aquesta raó, us preguem que us inscriviu el més aviat possible.

Data límit d'inscripció: 20 de juny de 2010
Informació i reserves:
Consorci del Patrimoni de Sitges
T. 93 894 03 64

Data: 17 de setembre de 2010
Hora de la visita: 16.30 h
Hora de trobada: 14.45 h

Data: 18 de setembre de 2010
Hora de visita: 10.30 h
Hora de trobada: 8.45 h

Lloc de trobada: Estació de tren de RENFE de Sitges
Tornada lliure: Cap a les 18.30 h i 12.30 h respectivament finalitza l'activitat al MNAC (Barcelona)

Preu: 5 € (No inclou desplaçament que va a compte de cada participant)
Places limitades