Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 28 de gener del 2011

El Consorci del Patrimoni de Sitges organitza visites guiades gratuïtes a la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla cada primer dimecres de mes



Tal i com és habitual, el primer dimecres de cada mes l’entrada dels visitants als museus de Sitges és gratuïta. En aquest moment, aquesta oferta tan sols és vàlida per al Museu Romàntic, ja que el Museu Cau Ferrat i el Museu Maricel estan tancats degut a les obres de remodelació i rehabilitació que s’estan duent a terme.
Amb motiu d’aquest tancament, moltes de les obres de la col·lecció Pérez-Rosales del Museu Maricel ara es troben exposades a la Parròquia, fruït d’un conveni signat entre ambdues institucions el passat mes de maig.
Per això i per ampliar la possibilitat de visitar gratuïtament les col·leccions dels museus, el Consorci del Patrimoni de Sitges, a partir del mes de febrer, vol oferir cada primer dimecres de mes el servei de visita guiada gratuïta a la Parròquia, en dos horaris: un al matí, a les 12h, i un altre a la tarda, a les 16.30h.
El primer dia per poder gaudir d’aquesta activitat serà el proper dimecres, 2 de febrer.
Per a més informació contactar amb el Museu Romàntic, al 93.894.85.29 o bé amb les oficines del Consorci del Patrimoni de Sitges, al 93.894.03.64.