Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 28 de gener del 2011

L’Amic de les Arts ja està disponible a les llibreries




L’Amic de les Arts, un projecte engegat pel Consorci del Patrimoni de Sitges amb la voluntat de recuperar l’esperit que aquesta revista va arribar a transmetre en una època tan complicada de la història del nostre país, ja compta amb dos números publicats fins al moment. La revista Ha estat possible gràcies a l’esforç i a la col·laboració de nombroses personalitats de la cultura catalana com ara Perejaume, Enric Casasses, Joan Fontcuberta, Lluís Permanyer, Vinyet Panyella, Julià Guillamon, Artur Ramon, Teresa-M. Sala, Ramon Manent, Roland Sierra, Aitor Quiney o Ferran Martínez Sancho, entre d’altres.
La publicació, de caràcter anual, ha intentat mantenir el format original, tant en els continguts com en la forma, per tal de donar continuïtat als pensaments, reflexions i crítiques dels primers artistes que van participar en un projecte de principis del segle xx, amb l’objectiu de promoure el diàleg entre els diferents corrents artístiques de l’època.
Ara, vuitanta anys desprès, tothom té la possibilitat de tenir entre les seves mans la revista L’Amic de les Arts per endinsar-se en la seva lectura i situar-se en el món de la cultura actual, tot reflexionant sobre aspectes de l’art de passat, present i futur.
El preu dels exemplars és de vuit euros i es poden adquirir en les llibreries que compten amb punts especialitzats relacionats amb la cultura. El Grup d’Estudis Sitgetans és l’encarregat de fer la distribució a les llibreries de Sitges.