Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 14 de gener del 2011

SORTIDA CULTURAL: "Joies d'artista. Del modernisme a l'avantguarda" 29 /01/2011





Joies d’artistes. Del Modernisme a l’Avantguarda, una fantàstica mostra al voltant del món de les joies

Joies d’artistes. Del Modernisme a l’Avantguarda es pot considerar ara com ara, una de les exposicions més belles i suggerents que es poden visitar aquests dies a Barcelona. El Museu Nacional d’Art de Catalunya s’enjoia amb peces d’artistes com Lalique, Masriera, Hugué, Gargallo, Rodin, Braque, Picasso o Dalí, entre molts d’altres, procedents d’institucions públiques i de museus d’arreu del món, de col·leccions particulars i del mateix fons del museu. La mostra acull més de tres-centes peces representatives del meravellós art de la joieria del segle xx.

Des del Consorci del Patrimoni de Sitges volem convidar a tothom a fer un passeig per una mostra realment fascinant i màgica, diferent i sorprenent, moderna, original i curiosa. Art viu, art per al cos i cos per a l’art. Encant amb to de vellut. Imaginació i creació, formes úniques, maragdes princeses i maragdes marqueses. Parlant en plata, tot un regal per als sentits.

Consorci del Patrimoni de Sitges
Sortida cultural al MNAC
Joies d’artistes. Del Modernisme a l’Avantguarda
Dissabte, 29 de gener de 2010
Punt de trobada: Estació de tren RENFE de Sitges
Hora de trobada: 9.45h.
Hora de trobada al MNAC: 11.15h.
Tornada lliure: Cap a les 13h. finalitza l'activitat
Preu: Gratuït (No inclou desplaçament que va a compte de cada participant)
Places limitades amb prèvia reserva
Informació: 93 894 29 69 / 03 64