Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

dimarts, 14 de juny de 2011

LA BONA ACOLLIDA DEL PÚBLIC PERMET PRORROGAR L’EXPOSICIÓ DE PERE JOU, ESCULTORLa mostra es prorroga fins el proper diumenge 10 de juliol
L’exposició Pere Jou, escultor que s’havia de clausurar el diumenge 12 de juny, ha estat visitada fins ara per prop de dues mil persones. L’Ajuntament de Sitges i el Consorci del Patrimoni de Sitges es congratulen de la bona acollida que ha tingut la mostra, així com les activitats realitzades al seu voltant, entre les que podríem destacar una important afluència de públic en les visites guiades, així com els tallers per escoles, que ha estat realitzat fins avui per 640 infants i joves.
Gràcies a aquesta bona acollida, l’exposició es podrà visitar fins el diumenge 10 de juliol a la primera planta de l’Edifici Miramar.

PERE JOU, ESCULTOR
Edifici Miramar
Davallada, 12, 1a planta
08870 Sitges
De dimarts a dissabte, de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 18.30 h
Diumenge de 10 a 15 h
Dilluns, tancat