Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 17 de juny del 2011

Oliver Twist al Museu Romàntic



Els propers dies 24, 25 i 26 de juny a les 7 del vespre, un grup de nens i nenes de Sitges representaran al Museu Romàntic la coneguda comèdia musical, basada en la novel·la de Charles Dickens, Oliver Twist, en anglès. L’obra, ambientada en el Londres de la època Victoriana, és la representació de la vida d’un nen que lluitarà per la supervivència en un món marginal i hostil.

Aquesta obra ha estat assajada durant mesos per un il·lusionat grup de nois i noies entre 8 i 16 anys, que actuaran davant del públic per primera vegada, dirigits pel professor de teatre Shakespearià Rob Bateman. Una proposta innovadora i engrescadora que farà que els assistents recordin aquelles cançons que de ben segur reconeixeran.

Per més informació i reserves cal trucar al telèfon 93.894.47.04 o bé enviar un correu electrònic a  active8@gmail.com. El preu de l’espectacle és de 10,00 € per als adults, amb copa de cava inclosa, i de 6,00 € per als nens.