Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 18 de novembre del 2011

LET'S PLAY AND LEARN (ANEM A JUGAR I APRENDRE) AL MUSEU ROMÀNTIC




El Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges, juntament amb l'animador cultural Pascal Chemin, han posat en marxa una nova activitat sota el títol LET'S PLAY AND LEARN (Anem a jugar i aprendre). El taller, que es realitzarà al Museu Romàntic Can Llopis, va adreçat a les classes d'anglès de Cicle Mitjà i Cicle Superior de les escoles.

El taller es realitza totalment en anglès, adaptant el nivell del llenguatge al curs dels participants. No es tracta d’una visita guiada al museu en anglès sinó una activitat destinada a explicar, mitjançant l’observació i el joc, com era la vida d’una família burgesa del segle XIX.

El passat mes d'octubre els alumnes de l'Escola Esteve Barrachina varen poder gaudir d'aquesta activitat i els mestres van valorar molt positivament la proposta del taller.