Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

dijous, 22 de desembre del 2011

El Palau Maricel s’obre aquest Nadal. Especial famílies: visita per pares i taller creatiu per nens

El Consorci del Patrimoni de Sitges amb motiu de les festes de Nadal vol obrir les portes del Palau per les famílies: pares i nens sitgetans. La trobada està prevista pel proper dimarts, 3 de gener de 2012, a les 11h, al Palau Maricel. Els pares i acompanyants podran realitzar la visita guiada amb un recorregut des del Racó de la Calma fins als Claustres, on s’oferirà una copa de cava acompanyada de torrons Vicens d’Agramunt. Paral·lelament, en el mateix moment, els nens i nenes de 3 a 8 anys, podran fer un circuit alternatiu adaptat a les seves inquietuds. El seu recorregut acabarà a la Sala Vaixells per realitzar un taller creatiu per confeccionar la carta i el fanalet per als Reis Mags d’Orient. Al finalitzar, s’oferirà coca dolça de la centenària Pastisseria Massó.
Els menors de 3 anys hauran de seguir el recorregut dels adults amb els seus pares. Les places són limitades i s’ha de fer reserva prèvia.

A més, recordem que al vestíbul del Museu Romàntic es pot visitar, fins el 7 de gener de 2012, un diorama de Nadal gràcies a la col·laboració de l’Associació Pessebrista de Sitges que, per primera vegada, ha accedit a presentar un dels seus pessebres a Can Llopis.

Aquestes noves iniciatives volen apropar el nostre patrimoni als més petits d’una forma lúdica i divertida.

3, de gener 2012
El Palau s’obre aquest Nadal
Hora: 11h
Lloc: Racó de la Calma
Edats: de 3 a 8 anys
Activitat: Visita guiada per adults i taller per nens
Reserva prèvia: Museu Romàntic. Tel 93 894 29 69
Preu: 2€

del 18 de desembre de 2011 al 7 de gener de 2012
Diorama de Nadal al Museu Romàntic
Lloc: Vestíbul del Museu Romàntic
Horari del museu:
de dimarts a dissabte, de 9.30h a 14h i de 15.30h a 18.30h
diumenges, de 10 a 15h