Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

dissabte, 31 de desembre de 2011

El Consorci del Patrimoni de Sitges amb la Marató de TV3: Concert solidari al Palau Maricel de SitgesEl Consorci del Patrimoni de Sitges promou un concert en benefici de La Marató de TV3 que aquest any ha estat dedicada al transplantament d’òrgans i teixits. Gràcies a la col·laboració desinteressada del duo IMAGINE es donarà la recaptació de les entrades i de la “Fila O” a la investigació a favor d’aquesta causa.

El Consorci del Patrimoni de Sitges i el grup musical IMAGINE col·laboren amb la Marató de TV3  –dedicada aquest any al tema “Regeneració i transplantament d’òrgans i teixits”- oferint un concert de piano i violí, interpretat per David G. Dommergue i Ingrid López Mendoza. L’activitat està prevista pel  proper diumenge 8 de gener de 2012, a la una del migdia al Saló d’Or del Palau Maricel, amb una proposta especial on els compositors interpretaran melodies de pròpia creació que podrien classificar-se com a música clàssica contemporània.
El preu de l’entrada serà de 10€ per persona i la recaptació integra es destinarà al projecte solidari de La Marató de TV3 com a donatiu, enguany, per la recerca de la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits. Tot i que han passat més de 40 anys des que es va fer el primer transplantament, i que Catalunya és un referent en la matèria, encara queda un llarg camí per recórrer. El passat 18 de desembre, en el decurs de la vintena edició del programa organitzat per Televisió de Catalunya, es va aconseguir superar la xifra de 7 milions d’euros.
David G. Dommergue, compositor i pianista, s’inspira en la música clàssica i popular. Mitjançant la seves composicions i interpretacions vol transmetre l’essència de les emocions i del seu univers personal a través de melodies i sons d’influència india, marroquí i d’altres indrets del món.
La compositora i violinista Ingrid López es va formar al Conservatori Vicente Emilio Sojo de Veneçuela i posteriorment a l’Ecole de Pantin de Paris. Actualment viu a Sitges i compagina la docència de l’instrument amb els concerts i tallers de musicoteràpia.
El dia del concert ens oferiran una improvisació artística, inèdita i única per l’ocasió, adreçada directament a l’ànima i als sentits dels assistents per transmetre emocions profundes properes als sentiments de pau, espiritualitat i consciència basats en la gratificació de la solidaritat.


Diumenge, 8 de gener de 2012

Concert solidari a càrrec del duo IMAGINE
Hora: 13h
Lloc: Saló d’Or. Palau Maricel. Sitges

Activitat:
Concert al Saló d’Or i Copa de cava a les Terrasses del Palau Maricel

Intèrprets:
David G. Dommergue, al piano
Ingrid López Mendoza, al violí

Preu: 10,00€
Places limitades

Venda anticipada i “Fila O”:
Museu Romàntic, Tel 93 894 29 69

“Fila 0”(preu de l’entrada i/o aportacions voluntàries)