Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 3 de febrer del 2012

ACTIVITAT: Taller i ball de màscares al Museu Romàntic de Sitges


El Consorci del Patrimoni de Sitges es suma a la festivitat del Carnaval proposant un taller i ball de màscares adreçat a tota la família. Aquesta activitat està prevista pel proper dissabte, 11 de febrer al Museu Romàntic Can Llopis.

Els Museus de Sitges, amb la voluntat de participar en les tradicions més arraigades de la vila, proposen un taller al Museu Romàntic Can Llopis dirigida al públic familiar. L’activitat es celebrarà el proper dissabte, 11 de febrer a les 11 del matí, on els nens i nenes entre 3 i 10 anys participaran en un taller de màscares divertides i fàcils per lluir els dies de Carnaval.
En la Biblioteca del museu s’experimentarà amb materials i textures diferents perquè els més petits desenvolupin la creativitat i les habilitats manuals. Al finalitzar el taller s’ensenyarà el ball de màscares a la Sala de Recepcions del Museu Romàntic, on la família Llopis hi celebrava els seus actes socials.
Les places seran limitades i es necessari fer la reserva prèvia. El preu de l’activitat es de 2€ per nen o nena inscrit.


11 de febrer de 2012

Taller i ball de màscares
en família

Hora: 11 h
Lloc: Biblioteca del Museu Romàntic
Sant Gaudenci, 1
08870 Sitges
Tel 93 894 29 69
Places limitades
Reserva prèvia: Museu Romàntic
Edats: de 3 a 10 anys
Preu: 2€ per infant