Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 11 de febrer del 2011

Alumnes de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall ofereixen un Concert de piano al Museu Romàntic





Els alumnes de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall presentaran un concert de piano en petit format el proper dijous 24 de febrer al Museu Romàntic. Els joves artistes  interpretaran obres de compositors romàntics i nacionalistes, com ara Chopin, Schumann i Txaikovski, entre d’altres.
El repertori, centrat en composicions del segle xix, permetrà recrear l’ambient de l’època i més encara si el lloc on es desenvolupa aquest concert és el Museu Romàntic.
El Consorci del Patrimoni de Sitges s’adhereix a la iniciativa del projecte de Salaida SCP, que respon a l’esperit de crear i consolidar l’afecció musical dels seus alumnes, mantenint relacions amb les diverses institucions socioculturals de la vila.

Museu Romàntic
24 de febrer, 17.45 h
Concert de piano, centrat en el repertori de peces del segle XIX
Entrada lliure