Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

dimecres, 9 de març del 2011

L’activitat Cerca-Troba al Palau Maricel



El Consorci del Patrimoni de Sitges ha organitzat l’activitat Cerca-Troba al Palau Maricel per a la propera Setmana Blanca per tal de què els nens d’edats compreses entre els 4 i 10 anys tinguin una opció més durant aquests dies de descans escolar.
La proposta consisteix en un joc, on l’objectiu principal és trobar els diferents escuts del Palau Maricel per tots els seus espais escoltant la història de l’edifici i dels personatges que, en un moment donat, van estar relacionats amb ell, tot compartir-la amb els pares i la resta de la família. Si el temps ho permet, al final de l’activitat els petits podran pujar al Claustre del Palau Maricel i pintar les il·lustracions de l’escut, si és que l’han trobat.....
S’han programat dues sessions: una el dia 10 i l’altra el dia 11 de març, ambdues a les 12 del migdia. L’activitat és gratuïta, però és necessari realitzar una reserva prèvia trucant al telèfon 93 894 03 64 (Consorci del Patrimoni de Sitges) ó 93 894 29 69 (Museu Romàntic).


Palau Maricel
10 i 11 de març, 12 hores
Cerca-Troba al Palau Maricel
Informació i reserves
Consorci del Patrimoni de Sitges: 93 894 03 64
Museu Romàntic: 93 894 29 69
Activitat gratuïta, amb reserva prèvia