Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 6 de maig del 2011

18 de Maig, Dia Internacional dels Museus


Des de l’any 1977, al voltant del 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus, on entitats museístiques i culturals d’arreu del món obren les seves portes i organitzen activitats per tal de què tothom tingui l’oportunitat d’accedir i participar en totes les propostes.
Enguany, per celebrar el Dia Internacional dels Museus s’organitza La nit del Museus, a través de l’activitat Una peça de la història. Per això, el Consorci del Patrimoni de Sitges planteja una visita guiada nocturna a la Parròquia de sant Bartomeu i santa Tecla el proper dissabte 14 de maig a les 10 de la nit. La visita permetrà conèixer l’origen i la història de la parròquia, així com les peces de la col·lecció Pérez-Rosales del Museu Maricel que actualment es troben dipositades en aquest espai.

CONSORCI DEL PATRIMONI DE SITGES
DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS
Ø       La nit dels Museus
Visita guiada nocturna a la Parròquia de sant Bartomeu i santa Tecla
14 de maig, 22 h
Informació i reserves: 93 894 03 64 / 93 894 29 69