Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 6 de maig del 2011

Propostes per conèixer a l’artista Pere Jou

La primera planta de l’Edifici Miramar acull fins al 12 de juny l’exposició Pere Jou, escultor que, amb més d’un centenar de peces, mostra la trajectòria i l’evolució de l’artista. Pere Jou, considerat com un dels representants més prolífics i originals de la segona generació de l’escultura noucentista catalana, va treballar la pedra i la fusta utilitzant la tècnica de la talla directa com a un dels aspectes que caracteritzen la seva obra al llarg de les seves produccions.
Per tal de conèixer i descobrir l’art de l’escultura, el Consorci del Patrimoni de Sitges ha organitzat tota una sèrie d’activitats dirigides tan a grans com a petits, vinculades amb l’escultor Pere Jou.
Per una banda, el proper diumenge 8 de maig, a les 11 del matí, s’ha organitzat un taller de fang per a les famílies, on pares i fills podran compartir la realització d’una petita escultura en fang.
Per a les entitats socials de la vila, s’han programat tota una sèrie de visites guiades a l’exposició Pere Jou, escultor, a través dels àmbits en els que està dividida la mostra: el dissabte 14 de maig a les 12 del migdia, per als socis del Prado i del Retiro, i el diumenge 15 de maig, també a les 12 del migdia, per a les senyores de l'Associació del Ram de Tot l'Any.
Per ambdues propostes és necessari realitzar una reserva prèvia trucant al telèfon del Museu Romàntic, 93 894 29 69 o bé a les oficines del Consorci del Patrimoni de Sitges, al número 93 894 03 64.