Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 6 de maig del 2011

SORTIDA CULTURAL: Realisme(s). L’empremta de Courbet, una mostra sobre el naixement del realisme


 

El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) presenta fins al proper 10 de juliol l’exposició Realisme(s) L’empremta de Courbet, l’artista francès artífex del naixement del Realisme al segle xix. Amb aquesta mostra, el MNAC exhibeix una selecció de les obres més representatives i destacades de Gustave Courbet, moltes de les quals es mostren per primera vegada dins l’Estat espanyol.
Un recorregut per les sales permetrà veure com la seva pintura va tenir una forta influència en la pintura catalana de l’època, a través de l’obra de Ramon Martí Alsina, un dels primers artistes que va introduir el Realisme a Espanya.
El Consorci del Patrimoni de Sitges proposa una sortida cultural a aquesta magnífica exposició per tal d’endinsar-se en aquest corrent artístic i descobrir els seus antecedents i seguidors.


Consorci del Patrimoni de Sitges
Sortida cultural al MNAC
Realisme(s). L’empremta de Courbet
Dissabte, 21 de maig de 2011
Punt de trobada: Estació de tren RENFE de Sitges
Hora de trobada: 10.00 h
Tornada lliure

Places limitades amb prèvia reserva
Informació: 93 894 29 69
(Despeses de transport i d’entrada a l’exposició a càrrec del visitant)