Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

dijous, 12 de gener del 2012

Èxit de públic infantil al Museu Romàntic i al Palau Maricel de Sitges

















Les tres jornades organitzades pel Consorci del Patrimoni de Sitges amb motiu de la celebració de Nadal al Museu Romàntic i el Palau Maricel han estat un èxit de convocatòria. Més de noranta  nens i nenes acompanyats dels seus pares han volgut participar en la proposta cultural adreçada al públic familiar.

Amb motiu de les festes nadalenques, el Consorci del Patrimoni de Sitges va oferir dos activitats lúdiques adreçades als més petits, concretament el 28 i 29 de desembre al Museu Romàntic Can Llopis i el 3 de gener al Palau Maricel. Els nens i nenes, de entre 3 i 8 anys, van jugar i participar en el taller creatiu per preparar el dia més màgic de les Festes: l’arribada dels Reis d’Orient. Desprès d’una visita pels diferents salons i dependències els més petits van confeccionar la carta als Reis al Museu Romàntic i un fanalet per il•luminar la Cavalcada reial al Palau Maricel.
Gràcies a la col•laboració del comerç sitgetà es van poder oferir torrons VICENS, xocolates de XOCOLATL i coca dolça de la centenària pastisseria MASSÓ.

A més, recordem que al vestíbul del Museu Romàntic encara pot visitar, fins el 7 de gener de 2012, un diorama de Nadal gràcies a la col•laboració de l’Associació Pessebrista de Sitges que, per primera vegada, ha accedit a presentar un dels seus pessebres a Can Llopis.

El programa d’aquestes festes finalitzarà amb la proposta del concert solidari a càrrec del duo IMAGINE, al Saló d’Or del Palau Maricel, el diumenge 8 de gener a les 13h, per recaptar fons en motiu de la Marató de TV3, d’aquest any. Venda d’entrades i donacions “Fila 0” al telèfon 93 894 29 69.