Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 2 de març del 2012

El web dels museus de Sitges estrena disseny
































El Consorci del Patrimoni de Sitges presenta el nou disseny del web dels museus de Sitges. La nova versió de la pàgina d’Internet millora els continguts, les informacions i incorpora un espai d’intercanvi amb les xarxes socials. La finalitat es donar a conèixer als usuaris, col·laboradors i amics una informació més dinàmica i actualitzada.


Els museus de Sitges ja tenen un web institucional on poder cerca des de informació pràctica d’horaris, ubicacions, etc fins la previsió de les activitats pels propers mesos. En aquesta primera etapa, s’han volgut incorporar alguns elements fonamentals de l’activitat i de les tasques dels museus gestionats pel Consorci del Patrimoni de Sitges. Es destaquen: La Peça del mes, un calendari d’activitats, un apartat on es destaquen dos noticies genèriques, a més d’una secció que parlarà de les obres de rehabilitació del Museu Cau Ferrat i Museu Maricel.
Fer especialment menció a la visita virtual del Museu Cau Ferrat, eina que permet endinsar-se en les dependencies de la casa de Santiago Rusiñol i reconèixer totes les obres i peces que ara no estan exposades, però que a finals de març podrem tornar a veure gràcies a l’exposició L’Art Modern. Obres Mestres del Cau Ferrat a l’Edifici Miramar.
Una de les novetats més destacades es la incorporació de la Fundació Stämpfli, com a centre d’Art Contemporani als equipaments gestionats pel Consorci del Patrimoni de Sitges. Es dona difusió d’aquesta mostra permanent dels artistes contemporanis i es complementa l’oferta cultural artística a la vila de Sitges.
A nivell de disseny gràfic s’ha optat per utilitzar els colors corporatius i més identificatius dels museus com són el blau, el blanc i el groc, cromatismes molt presents en rajoles, pintures i detalls. La part gràfica pren força amb imatges canviant dels diferents equipaments i trobant una galeria d’imatges de molts racons i obres dels centres museístics.