Benvinguda

Benvinguts a l'eina dimàmica del Servei Pedagògic i d'Activitats Culturals del Consorci del Patrimoni de Sitges. Aqui trobareu informació de totes les nostres activitats, propostes, peces del mes, xerrades, conferències, sortides culturals... Un nou espai per apropar el patrimoni dels nostres museus a tothom.

divendres, 16 de març del 2012

Shakespeare al Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges

L’Escola anglesa The Olive Tree School proposa el proper 25 de març al Palau Maricel una activitat entorn a la figura de William Shakespeare, amb la interpretació de monòlegs d’algunes obres de l’autor.
El diumenge 25 de març, el Saló d’Or del Palau Maricel estarà obert per una activitat adreçada al públic familiar i per tots aquells que vulguin apropar-se a la llengua anglesa a través dels textos de Shakespeare. Nois i noies d’onze i dotze anys interpretaran algunes de les obres del dramaturg, poeta i actor anglès més important en llengua anglesa i un dels més coneguts de la literatura universal.
A través de monòlegs, els alumnes interpretaran alguna de les següents obres de l’autor britànic: “The Tempest”, “Macbeth” i “Midsummer Night’s Dream”. Per poder situar als personatges es realitzarà una petita introducció de l’obra. La durada de l’activitat serà d’uns quaranta cinc minuts on l’espectador podrà reconèixer aquestes peces literàries en el seu idioma original.
L’entrada serà gratuïta i l’aforament limitat.